Magnetno kvantna analiza stanja organizma
Svi programi su dostupni online

  ZAKAZIVANJE

  Da biste sebi odigurali željeni datum i vreme usluge u našem salonu, molimo Vas da na vreme zakažete termin ili da nas pozovete na sledeće telefone:

  +381 21 3 011 012
  +381 64 146 17 68
  HVALA VAŠ ESTETIKS!

  Izaberite tretman *
  MasažeAnticelulitKolagenDepilacijaNega lica

  Datum i vreme *

  Ime *
  E-mail *
  Telefon *
  Poruka

  Najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela – otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma, koje mogu da ukažu na neka oboljenja mnogo pre nego što se manifestuju na fizičkom nivou.
  Jednostavnim držanjem elektromagnetnog senzora u svom dlanu, rezultati analize svih organa i organskih sistema će Vam biti dostupni za nekoliko minuta.
  Kvantni magnetni analizator meri stepen i tip odgovora tkiva koji se testira i upoređuje ga sa referentnim vrednostima, pri čemu se dobija stepen i smer odstupanaja od željenog odgovora.
  U skladu sa rezultatima analize dobijaju se osnovne preporuke o načinu ishrane, fizičke aktivnosti i suplemenata koji će nadomestiti deficite u organizmu.
  Kompletna analiza stanja organizma se sastoji od 30 glavnih stavki (kardiovaskularni sistem, funkcija organa za varenje, jetre, pankreasa, bubrega, pluća, reproduktivnih organa, nivo šećera u krvi, minerala, vitamina, aminokiselina, toksina, stanje kože, mozga, endokrinog i imunog sistema).

  Po kom principu radi?

  Ljudsko telo se sastoji od velikog broja ćelija koje kontinuirano rastu, razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regenerišu kroz sopstvenu deobu. U telu odrasle osobe 25 miliona ćelija podeli se u minuti, dok se regeneriše oko 100 miliona krvnih ćelija. Tokom procesa ćelijske deobe i rasta, atomska jezgra pod naponom stvaraju bazičnu osnovu naših ćelija, a superbrzi elektroni izvan jezgra su u neprestanim promenama zbog čega dolazi do konstantnog emitovanja elektromagnetnih talasa. Ti talasi koje naše telo emituje su pokazatelji stanja našeg organizma i razlikuju se od stanja do stanja u komparaciji: zdravo, manje zdravo, bolesno, itd.
  Ukoliko smo u stanju da pročitamo ove elektromagnetne talasne signale, možemo „pročitati“ i stanje našeg organizma.
  Kvantna (quantum) medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promena frekvencije tih izvan jezgarskih ćelijskih elektrona, promene njihovih orbita koje prouzrokuju promene na nivou atoma, zatim u malim, pa većim biomolekulima, konačno promenama u samoj ćeliji i organu koji ona čini. Jednostavno, ukoliko se promeni frekvencija elektrona, promeniće se elektromagnetni talas koji stiže od posmatranog atoma.
  Energija i frekvencija prolaze kroz pojačavač i stižu u kompjuter koji ih potom procesira upoređujući dobijene rezultate sa onima koje spadaju u normalne kvantne vrednosti.
  Quantum Resonance Magnetic Analyser koristeći kvantnu medicinu kao osnovu, primenjuje naprednu elektronsku opremu za prikupljanje najtananijih elektromagnetnih signala u potrazi za abnormalnostima u radu organa ljudskog tela.

  Napomene

  » 24 h pre dolazka ne treba konzumirati alkohol, kafu, masnu hranu

  » prilikom analize ne smete imati ništa od metala na telu

  » analizu ne mogu da rade osobe sa metalnim implantom u telu

  » ovo nije zamena za lekarski pregled, već samo pomoćno sredstvo dijagnostikovanja bolesti u fazi dok još nema organskih promena

  Cena : 800,00 RSD