Anticelulit i mršavljenje
Svi programi su dostupni online

  ZAKAZIVANJE

  Da biste sebi odigurali željeni datum i vreme usluge u našem salonu, molimo Vas da na vreme zakažete termin ili da nas pozovete na sledeće telefone:

  +381 21 3 011 012
  +381 64 146 17 68
  HVALA VAŠ ESTETIKS!

  Izaberite tretman *
  MasažeAnticelulitKolagenDepilacijaNega lica

  Datum i vreme *

  Ime *
  E-mail *
  Telefon *
  Poruka


  Ručna anticelulit masaža
  Ručna anticelulit masaža je jedan od načina uklanjanja celulita. Njom se poboljšava cirkulacija, izbacuju toksini i ojačava tkivo. Sprovodi se u seriji od 10 tretmana koji započinju nakon menstruacije. Anticelulit masaža je intenzivna masaža. Za brži i bolji efekat preporučuje se kombinovanje sa drugim tretmanima za uklanjanje celulita.
  Trajanje masaže: 30 minuta
  Cena: 1500,00 RSD

  Anticelulit masaža vakum aparatom
  Anticelulit masaža vakum aparatom se sprovodi pokretanjem ventuza po površini kože, čime se pojačava snabdevanje tkiva kiseonikom i poboljšava cirkulacija, omogućava obnavljanje i učvršćivanje kože. Efekat je nekoliko puta jači nego kod ručne masaže. Za razliku od ručne masaže koja se izvodi pritiskom od spolja ka unutrašnjosti tkiva, endomasaža sukcijom postiže „odlepljivanje“ tkiva, stvarajući dubinsku masažu od unutrašnjosti ka spoljašnosti. Istovremeno potpomaže proces drenaže međućelijske tečnosti. Kao rezultat rasterećenja krvnih sudova ispod usisanih vlakana, dolazi do poboljšanja protoka krvi limfe, bolje prehrane tkiva, povećanja elastičnosti, kompaktnosti i tonusa kože. Za bolji efekat preporučuje se kombinovanje sa drugim tretmanima za uklanjanje celulita.
  Trajanje masaže: 30 minuta
  Cena: 1500,00 RSD


  MASAŽA OKLAGIJAMA – MADEROTERAPIJA
  Maderoterapija je tehnika dubokog masiranja tkiva u kojoj se koriste drvene oklagije za poboljšanje obima i proporcija tela. Ova masaža predstavlja bolju alternativu redovnoj masaži u borbi sa disproporcijom tela i tvrdoglavim masnim naslagama i celulitom na nekim delovima tela. Maderoterapija se preporučuje kod opuštanja zategnutih mišića, takođe stimuliše limfnu drenažu i eliminište toksine, ubrzava metabolizam, razbija celulit i tvrdoglave masne naslage, sagoreva masti, tonira i zateže kožu, a i odlična je za cirkulaciju.
  Trajanje masaže: 30 minuta
  Cena: 1500,00 RSD

  Masaža ultrazvukom
  Masaža ultrazvukom – ultrazvučni talasi uzrokuju vibriranje masnih ćelija i njihovo nežno razmekšavanje. Energija ultrazvuka dubinski deluje na celulit tako što poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, i na taj način uklanja višak tečnosti i toksina iz potkožnog tkiva. Termalno delovanje ultrazvuka dovodi do topljenja masnih naslaga. Na početku tretmana ultrazvukom na kožu se nanosi anticelulit gel sa koncetracijom specijalno odabranih aktivnih sastojaka koji sprečavaju pojavu i vidno smanjuju celulit. Preporučuje se kombinovanje sa anticelulit masažom: ručnom ili vakum masažom, zavisno od tipa celulita.

  Kavitacija

  Kavitacija je bezbolna i neinvazivna metoda bazirana na ultrazvuku, koja omogućava brzo, sigurno i efikasno uklanjanje lokalnih masnih naslaga na stomaku, stražnjici, bedrima, bokovima, kolenima, nadlakticama, kako kod žena tako i kod muškaraca.

  Kavitacija je posebno indikovana kod:
  • preoblikovanja figure i uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga
  • smanjenja naslaga celulita
  • poboljšanja kvaliteta kože, vezivnog tkiva i lokalne cirkulacije

  Tretmani se rade jednom nedeljno. U proseku potrebno je 6-8 tretmana po regiji.
  Preporuka je da se kombinuje tretman kavitacije sa vakum drenažom koja ubrzava protok limfe i venskog krvotoka. Time se obezbedjuje brža eliminacija oslobodjene masnoće u toku kavitacije.
  Takodje, elektrostimulacija mišića je idealan prateći tretman, jer podstičemo mišićnu aktivnost ciljanih delova tela, gde se stvaraju specifične kontrakcije za različite rezultate kao što su: uklanjanje masnoće, mršavljenje i uklanjanje celulita.
  Takodje, kedrova sauna je jedan od pratećih tretmana, kojim se ubrzava lokalno gubljenje masnih naslaga.
  Poželjno je samo da se narednih dana kombinuju: povećan unos tečnosti, racionalna ishrana i fizička aktivnost.

  Trajanje masaže: 30 minuta
  Cena: 1500,00 RSD


  Elektrostimulacija

  Elektrostimulacija je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tela i redukuje celulit. Elektrostimulatori mišića funkcionirašu preko elektroda postavljenih na telo, koje inducirajući strujne impulse stimulišu mišićnu reakciju, kontrakciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina.

  Programi se biraju i kombinuju zavisno od rezultata koji zelite da postignete:

  Program mršavljenja, oblikovanja tela, program jačanja grudi i povećanja grudi, za poboljšanje cirkulacije, za tretiranje otečenih donjih ekstremiteta, za opušteno tkivo sa abdomena, struka, za ublažavanje bolova, za redukciju celulita.

  Elektrostimulacija se koristi kao samostalna, ali i kao dodatna terapija.

  Trajanje masaže: 30 minuta
  Cena: 1500,00 RSD


  Kedrova sibirska sauna

  Kedrova sauna je velika kaca, izrađena od drveta znamenitog sibirskog kedra, čija se lekovita svojstva od davnina koriste u medicini. Kedrovo drvo sadrži u sebi fitocide, koji uništavaju mikrobe i viruse, dajući vazduhu lekovita svojstva. Lekovita svojstva kedra se uvećavaju u ovim mini saunama, zahvaljujući visokoj temperaturi.Vaš organizam se čisti na nivou ćelija, pod dejstvom vrele pare, otvaraju se kožne pore i dolazi do jakog lučenja znoja. Zajedno sa znojem oslobađate se od štetnih materija i toksina, poboljšava se rad čitavog organizma, normalizuje se metabolizam, umor nestaje i zamenjuje ga prijatna opuštenost. Boravak u mini sauni prijatno utiče na rad vašeg nervnog sistema. Izbavićete se od nesanice i od posledica stresa.Možete se osloboditi od suvišne mase , uticaj visoke temperature omogućava „otapanje“ masnoće i oslobađanje od celulita. Velika prednost ove saune je što glava nije izložena termičkim efektima, jer se nalazi izvan saune.
  U salonu imate obezbeđen i tuš da se istuširate nakon tretmana.

  Trajanje masaže: 15 minuta
  Cena: 650,00 RSD


  INFRARED PRESOTERAPIJA

  Presoterapija predstavlja masažu kompresovanim vazduhom koji se koristi u uklanjanju i redukciji celulita, topljenju masnih naslaga, poboljšanju tousa kože i relaksaciji tela i mišića, kod
  detoksikacije i zadržavanja vode u organizmu.
  Tretman traje 60 min i sagoreva do 600 kalorija po tretmanu. Ima produženi efekat u narednih 48 sati i izbacuje višak vode i masnoće iz organizma.
  Tretmani se mogu izvoditi dan za danom ili 3 puta nedeljno, a rezultati su vidljivi posle svakog tretmana.

  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: 2600,00 RSD

  BODY WRAP – PAKOVANJE TELA
  Intezivni lokalizovani tretman za stomak,zadnjicu I butine u borbi protiv viška masti I celulita I njihvo uklanjanje u rekordnom roku. Tretman stimuliše lipolizu I sprečava lipogenezu.
  Na početku tretmana radi se pilng morskim solima, zatim se telo pakuje u blagozagrevajuću masku(blato sa braon I crvenim morskim algama, ekstratom roze bibera..), potom se utrljava anticelulit koncentrat I završni preparat je anticelulit serum.
  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: Celo telo 4000,00 RSD

  BODY FIRMING – PAKOVANJE TELA

  Kompletan tretman za zatezanje tela, vraćanje tonusa, smanjivanje strija, hidratacije i kao anti-age tela. Tretman stimuliše sintezu kolagena i elastina I rekonstruaira epiderm. Tretman se preporučuje za zatezanje nakon mršavljenja, nakon tudnoće, ženama u menopauzi I onima koje su se preterano izlagali suncu I solarijumu kao anti-age.
  Na početku tretmana radi se pilng morskim solima, zatim se telo pakuje u masku, potom se radi masaža ciljanih regija I nanosi se završni preparat.

  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: Celo telo 4000,00 RSD


  Piling
  PILING mineralnim solima predstavlja važan deo zdravstvene i lične higijene. Pilingom kože mi eliminišemo toksine koji se nalaze na njenoj površini i stimulišemo rast novih celija. Celulit – specijalna tehnika pilinga pospešuje cirkulaciju tj. poboljšava protok krvi i drugih telesnih tečnosti što utiče da koža bude čvršća i zdravija. Preporučuje jednom nedeljno kod anticelulit tretmana, jer, samo ispilingovana koža omogućuje penetraciju preparata. Relaksacija – zahvaljujući tehnici pilinga, pokretima koji su slični pokretima u masaži i delovanju esencija i soli, piling takođe ima i umirujući efekat na organizam i izaziva relaksaciju.
  Trajanje masaže: 40 minuta
  Cena: 2000,00 RSD

  Radiotalasni lifting tela
  RADIOTALASNI LIFTING
  Radio talasni lifting tela je najefikasniji nehirurški tretman za zatezanje kože. Pored svoje osnovne namene da zategnu kožu, radio talasi su se pokazali veoma efikasni u uklanjanju masnih ćelija. Radiotalasi pojačavaju sintezu kolagena i elastina koji su neophodni da bi koža bila čvrsta i hidrantna. Radiotalasni lifting čini da koža postane baršunasta, glatka, elastičnija, vlažnija, a efekat je vidljiv već posle prvog tretmana.
  Trajanje: 40 minuta
  Cena: 3000,00 RSD
  Radiotalasni lifting i kavitacija: 3500,00 RSD
  Radiotalasni lifting tela
  BODY CONTOUR
  Tretman ultrazvučnom lipolizom, multipolarnim radiotalasima i vakumom.
  Povezivanje ultazvučne lipolize, limfne drenaže i radiotalasnog delovanja jedno je od najboljih udruženih delovanja u borbi protiv lokalizovanih masnih naslaga i celulita zato što niskofrekventni ultrazvuk deluje dobro na ćelije masti, drenažna masaža uglavnom na tečnu komponentu i mikrocirkulaciju, radiofrekvencija na proizvodnju kolagena i zatezanje: oni zajedno deluju na sve komponente celulita sa uspešnim sadejstvom.
  Trajanje: 60 minuta
  Cena: 4000,00 RSD


  NEDELJNI PAKET 1
  • 2 kavitacije sa radiotalasnim liftingom + 3 elektrostimulacije
   Cena: 10000,00 RSD
  NEDELJNI PAKET 2
  • 2 kavitacije sa radiotalasnim liftingom + 2 elektrostimulacije + 1 presoterapija
   Cena: 11300,00 RSD
  MESEČNI PAKET 1
  • 8 kavitacija sa radiotalasnim liftingom + 4 elektrostimulacije
   Cena: 30500,00 RSD
  MESEČNI PAKET 2
  • 8 kavitacija sa radiotalasnim liftingom + 2 elektrostimulacije +2 presoterapije
   Cena: 32600,00 RSD