Detoks program
Svi programi su dostupni online

  ZAKAZIVANJE

  Da biste sebi odigurali željeni datum i vreme usluge u našem salonu, molimo Vas da na vreme zakažete termin ili da nas pozovete na sledeće telefone:

  +381 21 3 011 012
  +381 64 146 17 68
  HVALA VAŠ ESTETIKS!

  Izaberite tretman *
  MasažeAnticelulitKolagenDepilacijaNega lica

  Datum i vreme *

  Ime *
  E-mail *
  Telefon *
  Poruka


  Pakovanje tela mineralnim blatom
  Pre nanošenja blata, radi se piling tela kako bi sastojci blata prodrli lakše i dublje u potkožno tkivo i time dali bolje rezultate. Cilj ovog tretmana je uklanjanje izumrlih ćelija kože i podsticanje detoksikacije organizma. Pored čišćenja i uklanjanja izumrlih ćelija kože, podstiče se produkcija lipida, čime se postiže efekat mekoće, sjaja i vlažnosti kože. Ovaj tretman stimuliše cirkulaciju, obogaćuje kožu vlagom, ublažava iritacije i upale, usporava proces starenja kože, ubrzava metabolizam, čini strije i ožiljke manje vidljivim, deluje protiv stresa.
  Blato je veoma delotvorno u borbi protiv celulita.

  Piling tela mineralnim solima i aromatičnim uljima
  Piling je sastavni deo pravilne nege kože, kojom se sa površine kože uklanjaju izumrle ćelije pa se tako podstiče njena regeneracija i osveženje. Uklanjanjem površinskih nedostataka kože, koža dobija potpuno novi izgled, ten je sjajan, a tekstura kože glatka. Samo ispilingovana koža omogućuje penetraciju preparata, pa se proporučuje i kod anticelulit tretmana.

  Kedrova sibirska sauna
  Kedrova sauna je velika kaca, izrađena od drveta znamenitog sibirskog kedra, čija se lekovita svojstva od davnina koriste u medicini. Kedrovo drvo sadrži u sebi fitocide, koji uništavaju mikrobe i viruse, dajući vazduhu lekovita svojstva. Lekovita svojstva kedra i sibirskih trava se uvećavaju u ovim mini saunama, zahvaljujući visokoj temperaturi.Vaš organizam se čisti na nivou ćelija, pod dejstvom vrele pare, otvaraju se kožne pore i dolazi do jakog lučenja znoja. Zajedno sa znojem oslobađate se od štetnih materija i toksina, poboljšava se rad čitavog organizma I normalizuje se metabolizam, možete se osloboditi od suvišne mase , uticaj visoke temperature omogućava „otapanje“ masnoće i oslobađanje od celulita. Velika prednost ove saune je što glava nije izložena termičkim efektima, jer se nalazi izvan saune. U salonu imate obezbeđen i tuš da se istuširate nakon tretmana.
  Detoks paketi

  PAKET 1

  Piling mineralnim solima i aromatičnim uljem
  Trajanje tretmana: 20 minuta
  Cena: 600,00 RSD

  PAKET 2

  Piling mineralnim solima i aromatičnim uljem i pakovanje tela mineralnim blatom
  Trajanje tretmana: 50 minuta
  Cena 1500,00 RSD

  PAKET 3

  Kedrova sauna, piling mineralnim solima i aromatičnim uljem
  Trajanje tretmana: 45 minuta
  Cena 1100,00 RSD

  PAKET 4

  Piling mineralnim solima i aromatičnim uljem, pakovanje tela mineralnim blatom i limfna drenaža
  Trajanje tretmana: 120 minuta
  Cena: 2800,00 RSD

  PAKET 5

  Kedrova sauna
  Trajanje tretmana: 15 minuta
  Cena: 500,00 RSD