Antistres program
Svi programi su dostupni online

  ZAKAZIVANJE

  Da biste sebi odigurali željeni datum i vreme usluge u našem salonu, molimo Vas da na vreme zakažete termin ili da nas pozovete na sledeće telefone:

  +381 21 3 011 012
  +381 64 146 17 68
  HVALA VAŠ ESTETIKS!

  Izaberite tretman *
  MasažeAnticelulitKolagenDepilacijaNega lica

  Datum i vreme *

  Ime *
  E-mail *
  Telefon *
  Poruka


  Antistres masaža
  Antistres masaža koristi se za uspostavljanje ravnoteže tela i uma, poboljšava raspoloženje , uklanjanja napetost . Masaža se radi eteričnim uljima koja pospešuju opuštanje mišića i uklanjanje bolnih tačaka na telu. Ova anti-stres ulja imaju i efekat aroma-terapije, jer putem čula mirisa deluju opuštajuće i relaksirajuće na centralni nervni sistem.

  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: 1500,00 RSD


  Relaks masaža
  Relaks masaža je nežna i umirujuća masaža  kojom se postiže maksimalno opuštanje organizma. Istovremeno se umiruje nervni sistem, poboljšava cirkulacija, vraća izgubljena energija.

  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: 1500,00 RSD


  Masaža vulkanskim kamenjem
  Masaža vulkanskim kamenjem ima izuzetno pozitivan i rehabilitujući efekat kako na mesto na koje se postave tako i na organizam u celini.Zagrejani kamenovi bazalta stimulišu širenje krvnih sudova, podstiču cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam i razmenu materija u telu, balansiraju energetske tokove, oslobadjaju mišiće napetosti i čine izuzetno prijatan i rehabilitujući efekat. Ovaj tretman smanjuje stres, pojačava cirkulaciju, pročišćava telo od toksina, uspostavlja energetski balans i obnavlja energiju ljudskog tela.

  Trajanje masaže: 70 minuta
  Cena: 1800,00 RSD


  Relaks masaža toplom čokoladom
  Relaks masaža toplom čokoladom pruža jedinstveno iskustvo, dovođenjem tela i duha u harmoniju. Pored opuštanja tela i smirivanja uma, božanstven miris čokolade budi sva čula i podstiče lučenje endorfina, koji pozitivno utiče na naše raspoloženje.

  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: 2000,00 RSD


  Refleksologija stopala
  Refleksologija stopala je opuštajuća tehnika masaže refleksnih zona stopala s ciljem uklanjanja smetnji u radu unutrašnjih organa. Pomaže u balansiranju protoka telesne energije , vraća psihofizičku ravnotežu, pomaže pri detoksikaciji i opušta napetost u mišićima. Naročito se preporučuje za fizičke i emocionalne probleme, sjajno ublažava nervozu i stres.Idealan tretman kod umornih nogu.

  Trajanje masaže: 40 minuta
  Cena: 2000,00 RSD


  Fish spa
  Fish spa je sve popularnija metoda pilinga kože pomoću specijalne vrste ribe koje se hrane izumrlim ćelijama kože ljudi. Fish spa omogućava da vaša koža postane nežnija, lepša i zdravija.Garra rufa ribice nemaju zube i samim tim ne ujedaju i ne povredjuju, već masiraju i na taj način uklanjaju tvrdi oklop kože sa vaših stopala.Garra rufa je uspešna u pronalaženju nervnih završetaka, što pomaže u uspostavljanju balansa nervnog sistema, relaksacije čitavog tela i opšteg osećaja blagostanja. Tretman ribama ove vrste je efikasan i za mnoge kožne bolesti (psorijaza, ekcemi, kurje oči, itd.), reumatska i neurološka oboljenja i na kraju čini kožu mekim,čistim i zdravim.
  Ribice nisu prenosnici nikakvih bolesti ili eventualnih bakterija, naši se akvarijumi svaki dan čiste, pumpe i filteri provlače vodu iz filtera više desetina puta u toku sat vremena kroz UV sterilizator, tako da ne postoji opasnost bilo koje vrste zaraze. FISH PEDICURE NEMA NIKAKVIH KONTRAINDIKACIJA !

  Trajanje tretmana: 20 minuta
  Cena: 600,00 RSD


  Kedrova sibirska sauna
  Boravak u mini sauni prijatno utiče na rad vašeg nervnog sistema. Izbavićete se od nesanice i od posledica stresa. umor nestaje i zamenjuje ga prijatna opuštenost.

  Trajanje tretmana: 15 minuta
  Cena: 500,00 RSD

  Antistres paketi

  PAKET 1

  Opuštanje u kedrovoj sauni i relaks masaža
  Trajanje tretmana: 90 minuta
  Cena: 2000,00 RSD

  PAKET 2

  Opuštanje u kedrovoj sauni i anti-stres masaža
  Trajanje tretmana: 90 minuta
  Cena: 2000,00 RSD

  PAKET 3

  Opuštanje u kedrovoj sauni i masaža toplom čokoladom
  Trajanje tretmana: 90 minuta
  Cena: 2500,00 RSD

  PAKET 4

  Fish spa tretman i refleksologija stopala
  Trajanje tretmana: 60 minuta
  Cena: 1800,00 RSD