Nega lica
Svi programi su dostupni online

  ZAKAZIVANJE

  Da biste sebi odigurali željeni datum i vreme usluge u našem salonu, molimo Vas da na vreme zakažete termin ili da nas pozovete na sledeće telefone:

  +381 21 3 011 012
  +381 64 146 17 68
  HVALA VAŠ ESTETIKS!

  Izaberite tretman *
  MasažeAnticelulitKolagenDepilacijaNega lica

  Datum i vreme *

  Ime *
  E-mail *
  Telefon *
  Poruka

  Higijenski tretman lica
  HIGIJENSKI TRETMAN LICA
  Ovaj tretman je deo lične higijene, koja se podrayumeva jednom mesečno. Higijeskim tretmanom oslobađamo kožu od nečistoća, suvišnog sebuma, mitisera i odumrlih ćelija, pojačava se mikrocirkulacija, hidrira se koža čime se pospešuje proizvodnja kolagena i elastina.
  Cena: 3000,00 RSD
  Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom
  ČIŠĆENJE LICA ULTRAZVUČNOM ŠPATULOM
  Ultrazvučni piling lica je tretman koji se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože. Svim osobama koje su osetljive na komedoekspresiju mitisera ručno, preporučujemo ovaj tretman, kao i koži koja burno reaguje na ručno istiskivanje.
  Tretman se izvodi ultrazvučnom špatulom – aparatom koji svojim ultrazvučnim vibracijama, izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože, bez neprijatnog ceđenja.
  U isto vreme, špatula uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica. Može se raditi kao samostalna ili kao dopunska procedura.
  Cena: 3000,00 RSD
  Dijamantska mikrodermoabrazija
  DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA
  Dijamantska mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površinskog sloja kože, tj. odumrlih ćelija površinskog sloja kože. Uspešno se primjenjuje kod svih tipova kože. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjenje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora kao i korekciju površinskih ožiljaka i hiperpigmentacije.Ukoliko se mikrodermoabrazija kombinuje sa drugim tretmanima može se pojačati učinak i ubrzati efekat.
  Cena: 3000,00 RSD
  Biološki tretman lica
  BIOLOŠKI TRETMANI LICA
  Biološki tretmani idealni su za profesionalnu, intenzivnu negu prema tipu kože – suve ili osetljive, normalne ili mešovite, i masne ili problematične. Podrazumeva dubinsku hidrataciju, revitalizaciju i intenzivnu regeneraciju kože I usporavanje procesa starenja kože.. Svaki tretman je individualan i prilagođen.
  Trajanje tretmana: 60 minuta
  Cena: 4500,00 RSD
  TRETMAN ZA AKNOZNU I MASNU KOŽU
  OXYGEN TRETMAN
  Oxygen tretman je neinvazivan tretman, koji omogućava unos kiseonika zajedno sa aktivim materijama u najdublje slojeve kože. Ovo je najzdraviji i najprorodniji tretman za lice, kojim se povećava količina atmosferskog kiseonika u koži. Ovim tretmanom postižemo dubinsku hidrataciju, ujednačavanje tena, smanjivanje crvenila na koži, smanjivanje upalnih procesa, stimulaciju kolagena i elastina, pobolšanje cirkulacije u koži, dubinsku ishranu, detoksikaciju.
  Trajanje tretmana: 60 minuta
  Cena: 4800,00 RSD
  3D ANTI-AGE TRETMAN
  POLUTRETMAN LICA
  Ovaj tretman je pogodan za sve tipove kože. Tretman koji daje instant efekat, nije agresivan, opušta i ne traje dugo. Nakon tretmana koža je odmorna i osvežena i hidrirana.
  Trajanje tretmana: 40 minuta
  Cena: 2500,00 RSD
  TRETMAN ZA UKLANJANJE HIPERPIGMENTACIJA
  TRETMAN ZA UKLANJANJE HIPERPIGMENTACIJA
  Uz pomoć najsavremenijih pilinga koji svojim inovativnim formulama pružaju odlične rezultate na svim delovima tela kao i svim tipovima kože (od svetlije do tamnijih). Nove formulacije pilinga omogućavaju trostruku zaštitu od hiperpigmentacija – pre, tokom i nakon sinteze melanina u koži. Za najjače fleke potrebno je maksimum 3 tretmana. Nakon tretmana potrebna je kućna nega.
  Cena: 4200,00 RSD
  HEMIJSKI PILINZI
  HEMIJSKI PILINZI
  Efikasani su u terapiji finih linija i bora, proširenih pora, fotooštećene kože, fleka od sunca, ožiljaka, keratoza. Nezaobilazan je deo terapije akni i ožiljaka od akni.Hemijski piling je najbrža i najefikasnija metoda koja se koristi u lečenju svih tipova akni, izuzev Acnae conglobata. Primenom samo jednog pilinga skraćuje se vreme lečenja akni za 3-5 meseci u poređenju sa klasičnim medicinskim metodama lečenja.
  Cena: 4200,00 RSD
  MEZOTERAPIJA BEZ IGLE
  MEZOTERAPIJA BEZ IGLE
  To je neinvazivna estetsko-medicinska procedura, kojom je moguće preko kože bez igle uneti aktivne supstance direktno u ćelije kože uz pomoć pulsne struje. Uz pomoć ove procedure moguće je aplikovati vitamine, minerale, oligoelemente,hijaluronska kiselina,anti-age agensi..) Preporučuje se svim tipovima kože u bilo koje doba godine. Ovom metodom se smanjuju bore, podiže tonus lica, koža hidrira, uklanjaju se tamni kolutovi ispod očiju I druge pigmentacije na licu.
  Trajanje tretmana: 60 minuta
  Cena: 4500,00 RSD
  VAKUM MASAŽA LICA
  VAKUM MASAŽA LICA
  Vakum masaža lica poboljšava mikrocirkulaciju, ćelije kože se snabdevaju kiseonikom, pojačava se tonus kože, deluje na mišićni tonus jer utiče na kolagenske i elastinske strukture. Vakum drenaža uticajem na limfu vraća balans između postotka masnoće i vlage u koži. Preporučuje se kod brzih tretmana osveženja lica. rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana, ali se za bolji efekat preporučuju tri tretmana u razmaku od 5 do 7 dana.
  Trajanje tretmana: 30 minuta
  Cena: 1500,00 RSD
  DERMAPEN
  MASAŽA LICA
  Relaks masaža lica hladno ceđenim uljima preporučuje se u kozmetičke ali i medicinske svrhe. Ova masaža služi za opuštanje i stimulisanje mišića lica, a s obzirom na to da ubrzava cirkulaciju, relaks masaža deluje i kao preventivni anti-age tretman. Cilj masaže je blistav ten, revitalizacija kože i usporavanje procesa starenja.
  Trajanje tretmana: 30 minuta
  Cena: 1500,00 RSD
  KOLAGEN TRETMAN KOD PROBLEMATIČNE KOŽE
  TRETMAN ALGAMA KOD PROBLEMATIČNE KOŽE
  Estetska procedura koja je obavezan deo procesa u lečenju problematične kože. Takodje doprinosi sužavanju proširenih pora, obnavja elastičnost kože, pospešuje mikrocirkulaciju, detoksira, uklanja višak sebuma, revitalizuje i hidrira kožu.
  Trajanje tretmana: 60 minuta
  Cena: 4500,00 RSD
  KOLAGEN ANTIAGE TRETMAN
  KOLAGEN ANTIAGE TRETMAN
  Tretman koji snažno stimuliše prirodni potencijal regeneracije kože i obnavlja njen pravilan biološki bilans. Dolazi do efekta zatezanja kože- lifting, ali bez hiruških zahvata I intervencija.
  Trajanje tretmana: 60 minuta
  Cena: 4500,00 RSD
  MASAŽA LICA ŽIVIM RIBLJIM KOLAGENOM
  MASAŽA LICA RIBLJIM KOLAGENOM
  Tretman koji hidrira kožu I smanjuje znakove umora, sprečava gubitak elastičnosti kože, osvežava, zateže, regeneriše kožu.
  Trajanje tretmana: 60 minuta
  Cena: 2000,00 RSD
  Radiotalasni lifting lica
  RADIOTALASNI LIFTING LICA

  Radiotalasni lifting lica izaziva sintezu novog kolagena i elastina, a ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, tako da se efekat liftinga vidi odmah nakon prvog tretmana.Tretman lica radiotalasima nije bolan, tokom tretmana se oseća prijatna toplota. Tretman ne oštečuje intregritet kože i klijent se nakon njega normalno vraća svakodnevnim aktivnostima.

  EFEKTI RADIOTALASNOG LIFTINGA:

  • Podmlađivanje kože
  • Duboka hidratacija kože
  • Redukcija bora
  • Zatezanje kože i lifting
  • Ubrzavanje mikrocirkulacije

  Trajanje tretmana: 60 minuta
  Cena: 4000,00 RSD