Masaže
Svi programi su dostupni online

  ZAKAZIVANJE

  Da biste sebi odigurali željeni datum i vreme usluge u našem salonu, molimo Vas da na vreme zakažete termin ili da nas pozovete na sledeće telefone:

  +381 21 3 011 012
  +381 64 146 17 68
  HVALA VAŠ ESTETIKS!

  Izaberite tretman *
  MasažeAnticelulitKolagenDepilacijaNega lica

  Datum i vreme *

  Ime *
  E-mail *
  Telefon *
  Poruka


  Relaks masaža
  Relaks masaža je nežna i umirujuća masaža,  kojom se postiže maksimalno opuštanje organizma. Istovremeno se umiruje nervni sistem, poboljšava cirkulacija i vraća izgubljena energija.
  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: žene 3000,00 RSD, muškarci 3200,00 RSD

  Klasična švedska masaža
  Klasična švedska masaža je jedna od najpoznatijih tehnika masaže celog tela kao i najstariji oblik terapeutskog lečenja koji se primenjuje više hiljada godina. Svrha klasične masaže je opuštanje celog tela. Ovom masažom se deluje na nervni sastav, cirkulaciju, poboljšava se rad žlezda, povećava se tonus muskulature, poboljšava se rad lokomotornog sastava i unutrašnjih organa.
  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: žene 3000,00 RSD, muškarci 3200,00 RSD

  Ručna limfna drenaža
  Ručna limfna drenaža je namenjena povećanju cirkulacije limfe, venske cirkulacije, detoksikaciji i izbacivanju viška tečnosti. Kao takva pogoduje osobama sa proširenim venama i kapilarima, otklanja simptome teških nogu, dobra je u prevenciji i otklanjanju celulita i jačanju imunog sistema. Pokreti su nežni i prate limfni sistem tj. simuliraju kretanje tečnosti kroz organizam.
  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: 3200,00 RSD

  Masaža vulkanskim kamenjem
  Masaža vulkanskim kamenjem ima izuzetno pozitivan i rehabilitujući efekat kako na mesto na koje se postave tako i na organizam u celini.Zagrejani kamenovi bazalta stimulišu širenje krvnih sudova, podstiču cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam i razmenu materija u telu, balansiraju energetske tokove, oslobadjaju mišiće napetosti i čine izuzetno prijatan i rehabilitujući efekat. Ovaj tretman smanjuje stres, pojačava cirkulaciju, pročišćava telo od toksina, uspostavlja energetski balans i obnavlja energiju ljudskog tela.
  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: 3200,00 RSD

  Relaks masaža toplom čokoladom
  Relaks masaža toplom čokoladom pruža jedinstveno iskustvo, dovođenjem tela i duha u harmoniju. Pored opuštanja tela i smirivanja uma, božanstven miris čokolade budi sva čula i podstiče lučenje endorfina, koji pozitivno utiče na naše raspoloženje.
  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: 3200,00 RSD
  Parcijalne masaže
  Svi programi su dostupni online

  Masaža leđa i vrata
  Masaža leđa i vrata je namenjena svima koji imaju hroničan problem sa bolom u leđima, ramenim pojasom i vratnim delom kičme.
  Trajanje masaže: 30/45 minuta
  Cena: žene 1500,00/2200,00 RSD, muškarci 1800,00/2500,00

  Masaža lica
  Masaža lica se preporučuje u kozmetičke ali i medicinske svrhe. Ova masaža služi za opuštanje i stimulisanje mišića lica, a s obzirom na to da ubrzava cirkulaciju, masaža deluje i kao preventivni anti-age tretman.
  Cilj masaže je blistav ten, revitalizacija kože i usporavanje procesa starenja.
  Trajanje masaže: 30 minuta
  Cena: 1500,00 RSD

  Vakum masaža lica
  Vakum masaža lica poboljšava mikrocirkulaciju, ćelije kože se snabdevaju kiseonikom, pojačava se tonus kože, deluje na mišićni tonus jer utiče na kolagenske i elastinske strukture. Vakum drenaža uticajem na limfu vraća balans između postotka masnoće i vlage u koži. Preporučuje se kod brzih tretmana osveženja lica. rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana, ali se za bolji efekat preporučuju tri tretmana u razmaku od 5 do 7 dana.
  Trajanje masaže: 30 minuta
  Cena: 1500,00 RSD

  Masaža nogu
  Masaža nogu otklanja simptome umornih i teških nogu, otklanja nakupljeni stres, sprečava pojavu upalnih procesa kod intezivnih treninga.
  Trajanje tretmana: 30/45 minuta
  Cena: žene 1500,00/2200,00 RSD, muškarci 1800,00/2500,00

  Refleksologija stopala
  Refleksologija stopala je opuštajuća tehnika masaže refleksnih zona stopala s ciljem uklanjanja smetnji u radu unutrašnjih organa. Pomaže u balansiranju protoka telesne energije , vraća psihofizičku ravnotežu, pomaže pri detoksikaciji i opušta napetost u mišićima. Naročito se preporučuje za fizičke i emocionalne probleme, sjajno ublažava nervozu i stres.Idealan tretman kod umornih nogu.
  Trajanje tretmana: 30 minuta
  Cena: 1700,00 RSD